Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single INU INU – “fool me”

INU INU is een Nederlands-Engelse groep die hun muziek dicht bij het hart houden. Ze omschrijven hun sound als dromerige popmuziek met invloeden uit de jaren ’80. In 2020 bracht de band hun eerste ep uit genaamd Running Out of Dreams, die werd opgevolgd door het nostalgische “saturday nights” in het voorjaar van 2021. Ze laten er alvast geen gras over groeien, want hun tweede ep zal begin volgend jaar verschijnen.

“fool me” begint zoals de band zichzelf omschrijft: dromerig met wat verwijzingen naar de discoperiode. Vooral de synthesizer is hier een voorbeeld van. Eenmaal het lied vooruitgaat, voelen we de danskriebels komen. Het is de perfecte song om eens goed op te dansen en dat was ook exact de intentie die ze hadden bij het schrijven van het nummer. ‘We wilden iets schrijven dat net zo leuk zou zijn om op te dansen als om live mee op te treden, omdat we al een lange tijd niet live voor publiek hebben opgetreden’, gaven ze zelf aan. Ze laten weten dat de single gericht geschreven werd als een soundtrack voor een arcade-racegame zoals OutRun. Dit blijkt ook duidelijk uit de repetitieve melodieën die te horen zijn. We kunnen concluderen dat het lied precies is wat je kan verwachten van een dromerige popgroep.

Facebook / InstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Suns - "When The World Was Mine"

‘Eindelijk zomer’, moeten de bandleden van Bad Suns gedacht hebben toen ze op 1 juni het zonnig klinkende “Heaven Is A Place…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia - "Questions"

Het is inmiddels drie jaar geleden dat de Nederlandse Sophia haar eerste single “Daydream” uitbracht. Met een zwoele mix van pop en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.