Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single INU INU – “fool me”

INU INU is een Nederlands-Engelse groep die hun muziek dicht bij het hart houden. Ze omschrijven hun sound als dromerige popmuziek met invloeden uit de jaren ’80. In 2020 bracht de band hun eerste ep uit genaamd Running Out of Dreams, die werd opgevolgd door het nostalgische “saturday nights” in het voorjaar van 2021. Ze laten er alvast geen gras over groeien, want hun tweede ep zal begin volgend jaar verschijnen.

“fool me” begint zoals de band zichzelf omschrijft: dromerig met wat verwijzingen naar de discoperiode. Vooral de synthesizer is hier een voorbeeld van. Eenmaal het lied vooruitgaat, voelen we de danskriebels komen. Het is de perfecte song om eens goed op te dansen en dat was ook exact de intentie die ze hadden bij het schrijven van het nummer. ‘We wilden iets schrijven dat net zo leuk zou zijn om op te dansen als om live mee op te treden, omdat we al een lange tijd niet live voor publiek hebben opgetreden’, gaven ze zelf aan. Ze laten weten dat de single gericht geschreven werd als een soundtrack voor een arcade-racegame zoals OutRun. Dit blijkt ook duidelijk uit de repetitieve melodieën die te horen zijn. We kunnen concluderen dat het lied precies is wat je kan verwachten van een dromerige popgroep.

Facebook / InstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Duncan Laurence - "I Want It All"

Duncan Laurence is sinds hij het Eurovisiesongfestival won in 2019 een van Nederlands meest succesvolle en bekende artiesten geworden. De voorbije jaren…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single rainbow frog biscuits - "It's All Fake Anyway"

De kans is groot dat rainbow frog biscuits een naam is die onbekend in de oren klinkt. Het alterego van Amber Louise…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie - "girls just wanna have sex"

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.