Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Max Jury

Max jury foto

Na het succes van zijn single “Great American Novel”, heeft de Amerikaanse singer-songwriter Max Jury niet stilgezeten. Onlangs was hij te zien in het voorprogramma van Lana Del Rey en nu kondigt hij zijn debuutalbum genaamd “Max Jury” aan, dat uitkomt op 3 juni. Om ons een voorsmaakje te geven, stelt hij zijn gloednieuw nummer “Numb” voor. “Numb” is een gevoelig lied over het verlangen naar ontsnappen. Het lied start met Jury’s pianospel en op de achtergrond weerklinkt een zwierig koor. Met zijn fragiele stem, die enkele gelijkenissen heeft met Gram Parsons en George Harrison, steekt Max Jury soul in een nieuw jasje. Voor wie hem graag eens live bezig wil zien, is er goed nieuws, want in mei start zijn Europese tour.

Facebook / Twitter

12 februari 2016

About Author

Norma Vanbrabandt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief