Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell – “numb”

©️ CPU – Stijn Verbruggen

Tom Odell is helemaal terug van weggeweest. De Britse zanger heeft de afgelopen jaren weer heel wat uren achter zijn piano gezeten om aan nieuw materiaal te werken. Zijn grootste hit scoorde Tom Odell in 2013 met “Another Love“, waarmee hij wereldwijd in de hoogste regionen van de hitlijsten kampeerde. Na de release van zijn derde album Jubilee Road ging de Brit door een woelige periode met veel twijfel en een stukgelopen relatie als gevolg. Zijn hartzeer en emoties verwerkte hij door te werken aan zijn vierde album, waar we voorlopig wel nog even op zullen moeten wachten. Toch krijgen we met “numb” vandaag al een eerste single hieruit te horen.

“numb” is een heel emotionele en open terugkeer van Tom Odell, waarin hij zijn gevoelens en gedachten de vrije loop laat gaan. In de eerste zinnen wordt meteen duidelijk dat de stukgelopen relatie met zijn grote liefde zijn sporen heeft achtergelaten. Zonder het te verbloemen zingt hij over zijn gewichtsverlies, drugsgebruik en zijn haat tegenover liefde, thema’s die we eigenlijk niet gewend zijn van de immers vrolijke Tom. De productie “numb” is ook verrassend progressief met heel veel lagen in het refrein die zijn pijn nog sterker laat overkomen. Een onverwachte, maar knappe terugkeer van Tom Odell!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1319 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara - "Numb" (feat. PVRIS & DeathbyRomy)

De Amerikaanse Kiiara mag haar lijstje van uiteenlopende samenwerkingen vandaag alweer uitbreiden. Nadat grote namen zoals Linkin Park, het dj-duo Dimitri Vegas…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard - "Numb"

De grootste ontdekking van 2019 zou zo maar eens Abbie Ozard kunnen worden. Nadat wij al helemaal wild werden van singles als…
LiveRecensies

Suikerrock Dag 1: Zwoele Belgische beats boven

Suikerrock dag 1 was er een voor de Belgen, en het was ook de heetste editie in de geschiedenis van het festival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.