Nieuwe singles

EP-Release Camp Rebecca @ Trix

12274301_1179228998759345_926890461538531381_n

WEDSTRIJD AFGELOPEN

Zaterdagavond nog niets te doen? Dankzij Dansende Beren kan daar verandering in komen. Het is namelijk zo dat wij hier tickets mogen weggeven voor de EP-Release van Camp Rebecca’s “Visitors At Night” in Trix alsook één EP!

Maar wie is Camp Rebecca? Wel de groep is afkomstig uit Antwerpen en bestaat uit Juan Manssens (bass & vox) Jelle Boets (guitar) Ziggy Van Wallendael (drums). Het genre van de bende is meer stonerrock alsook streepjes grunge. Denk hierbij aan Queens Of The Stone Age,  Faith No More of dichter bij huis Wallace Vanborn. Wij konden de EP al eens voorbeluisteren en kunnen verzekeren dat het de moeite loont om naar Antwerpen af te zakken! Zowel stevige nummers als rustige rockballads zijn te vinden op die EP. Beste nummer van de EP: “As It Gives”, lekker rocken en vette solo! De EP die komt ook zaterdag uit, dus het is allemaal exclusief daar in Trix! Naast Camp Rebecca treden ook PSYCHONAUT en Stereoseat op, er is dus GEEN excuus meer om NIET deel te nemen aan de wedstrijd.

Geïnteresseerd? Zend dan een bericht naar dansendeberenmuziekblog@gmail.com met het antwoord op volgende vraag: Wat is ook alweer de naam van de EP van Camp Rebecca?

VEEL SUCCES!

Meer info: Facebook / SoundCloud / Site / YouTube / Eventpage

 

2972 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

Brutus @ Ancienne Belgique (AB): Blakend van zelfvertrouwen

Het jaar eindigen op een hoogtepunt, dat was het idee achter de show van Brutus in de Ancienne Belgique. Na een korte…
LiveRecensies

Retie Rockt! 2019 - Rock 'n roll in de puurste zin van de betekenis

Retie Rockt! serveert zaterdag 15 juni een straffe portie rock ‘ roll, met uitzondering van één band. Alhoewel. Veel scheurende gitaren, maar…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Voorbeschouwing Retie Rockt

Retie, een rustig, pittoresk dorpje in de stille Kempen, zal op 15 juni worden omgebouwd tot de meest lawaaierige plek van Vlaanderen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.