Nieuwe singles

Nieuwe single AlunaGeorge ft. Popcaan

12541086_989477301089827_2315224941867047700_n

AlunaGeorge, oftewel Aluna Francis en George Reid, zijn er weer. Het Britse electropopduo debuteerde in 2013 met de LP ‘Body Music’. In datzelfde jaar scoorden ze dankzij Disclosure een hit met ‘White Noise‘. Daarna bleef het lange tijd relatief stil rond de twee, tot ze vorige zomer een contract ondertekenden bij het Amerikaanse label Interscope Records. Na samenwerkingen met Skrillex, Diplo en DJ Snake is Popcaan partner van dienst. De dancehallartiest was eerder al een feature voor Jamie xx, maar toont nu zijn rapkunsten op de nieuwe single van AlunaGeorge. Het nieuwe ‘I’m In Control’ is zeer dansbaar en duidelijk geïnspireerd door voorgaande collaboraties, maar het nummer kan onmogelijk voorgangers als ‘You Know You Like It‘ overtreffen. Zeker niet de door DJ Snake gepimpte versie. Het is nog niet te laat voor AlunaGeorge om de verwachtingen waar te maken. Rond mei komt hun tweede plaat uit. Niet onbelangrijk: producers Flume en ZHU hebben een handje toegestoken.

Facebook | Twitter | YouTube | Site

21 januari 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief