Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Dirty Nil

dirty-nil-high-power

The Dirty Nil is een band afkomstig uit Dundas, Ontario, Canada. De mannen maken gruizige punkrock die recht in het gezicht aankomt. De nieuwe single heet “No Weaknesses” en bevat alles wat ze in een perfect punknummer nodig hebben. Zware gitaren tijdens de strofes en samenzang tijden het refrein. Het is alsof New Found Glory samen met Fucked Up een nummer hebben opgenomen. Het nummer vertoont geen zwakke momenten, en slaat vanaf het begin in als een bom. Zware en gruizige gitaren die je meteen omverblazen, gevolgd door geschreeuw van de zanger. Geweldig nummer van een band die het ver kan schoppen in het genre. De 7″ komt uit in november via Dine Alone Records.

Facebook
Twitter

15 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single The Dirty Nil”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief