Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Damien Ike

Alweer een waanzinnige ontdekking van “Den Beir”. Singer-songwriter Damien Ike heeft een fantastische stem, zijn muziek is dan weer zeer feeëriek. Klinkt zoals Ben Howard meets Midlake. Zijn eerste single “Kingdom Come” klinkt alvast veelbelovend. Een fantastisch nummer met een refrein die meteen in het hoofd blijft zitten. Meer muziek is er voorlopig niet, maar Damien zit wel in de studio met onder meer Damien Rich Cooper (Josef Salvat) Sacha Skarbek (Adele, Lana Del Rey & Miley Cyrus), David Kosten (Bat for Lashes, Everything Everything, Marina & The Diamonds) Pete Roberts (Coldspecks) en James Earp (Bipolar Sunshine, Daniel James) rond hem, dat belooft!

Facebook
Twitter
SoundCloud
Tumblr

https://soundcloud.com/damienike/kingdom-come

20 maart 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief