Muzieknieuwtjes

TV On The Radio annuleert tour

TV On The Radio heeft hun Europese tour die normaal vrijdag van start ging geannuleerd. De drummer van de band is opgenomen in het ziekenhuis. Ook hun concert op 10 februari in de AB werd geannuleerd. De tour zou hun nieuwste album “Seeds” voorstellen. Een vervang datum is nog niet bekend. Hieronder de officiële persboodschap.

It is with much regret that due to a health emergency, TV On The Radio have been forced to cancel their upcoming Europe/UK tour which is due to start this Friday.  Drummer, Jahphet is in the hospital; he will be ok but is not able to travel at this time.  TV On The Radio would like to apologize to their European & UK fans and appreciate everyone’s understanding and well wishes for Jahphet at this time.

5 februari 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief