Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sigrid – “Schedules”

We vragen ons af of Noors wonderkind Sigrid inmiddels nog een introductie nodig heeft. Na hits als “Don’t Kill My Vibe” en “Strangers” is het dan ook niet meer de vraag of nieuw materiaal goed gaat zijn, maar wel hoe goed. Sigrid werd uitgeroepen tot BBC Sound Of 2018 en mag zo in de voetsporen treden van onder andere Ellie Goulding, Jessie J en Adele. Met “Schedules”, het laatste nummer van haar ep Raw, maakt ze die titel helemaal waar.

Zondag bracht ze nog de Klub C aan het dansen op Werchter en ook nu moeten we moeite doen om stil te blijven zitten. “Schedules” heeft dezelfde catchyness als “Strangers” en “Don”t Kill My Vibe”. Vanaf de eerste seconde worden we dan ook helemaal ingepakt door Sigrid die na ‘but for once i’mma misbehave’ niet meer zo braaf lijkt als we denken. Waar de vorige single “Focus” nog een vrij ingetogen pop song was, explodeert “Schedules” in alle richtingen. De Noorse succesformule blijft werken zonder voorspelbaar te worden.

Met “Schedules” trakteert Sigrid ons op deze zonnige dag op een hit van formaat en dat kunnen wij zeker smaken. Op 20 november kan je Sigrid aan het werk zien in La Madeleine in Brussel.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

11 juli 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter