Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – Saviour ft. First Aid Kit

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single George Ezra – Saviour ft. First Aid Kit

George Ezra trok het afgelopen jaar de studio in voor het maken van zijn lang verwachte tweede plaat Staying at Tamara’s, die uitkomt op 23 maart 2018. De afgelopen weken hebben we ondertussen al vier voorproefjes gekregen waaronder “Don’t Matter Now” en zijn meest recente “Hold My Girl”. Sinds vandaag kunnen we een extra nummer op deze lijst zetten. “Saviour” ging vandaag in première tijdens de radioshow van de gerenommeerde presentator Zane Lowe.

Voor alweer zijn vijfde single kroop George Ezra in de studio met het Zweedse duo First Aid Kit. Deze zussen staan bekend om hun harmonische samenzang en hun folkmuziek. Het is dan ook maar al te duidelijk dat deze Zweedse dames mee een stempel hebben gezet op het nummer. In tegenstelling tot zijn vorige muziek klinkt “Saviour” braaf en ingetogen, alsof Ezra het op veilig wilt spelen. Enkel tijdens het refrein komt Ezra uit zijn grot gekropen en krijgt hij ondersteuning van de magische samenzang van First Aid Kit. Op 23 maart komt Staying At Tamara’s uit. Benieuwd of hij op de andere nummers wel uit zijn schulp komt.

Op 12 april 2018 speelt George Ezra in de Ancienne Belgique. Tickets zijn nog steeds te koop.

Facebook / Website / Instagram

 

 

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

M. Ward – supernatural thing (★★★): Ronddwalen in een andere wereld

Het is ondertussen drie jaar geleden dat de Amerikaanse singer-songwriter M. Ward twee albums uitbracht. Een daarvan was Migration Stories, waarin hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single M. Ward – “too young to die” (feat. First Aid Kit)

Nu de zomerse temperaturen werden ingeruild voor een verfrissende regenbui, bracht M. Ward de perfecte single uit om dit weer te trotseren….
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 2): Luide zaterdag

De zaterdag van Paaspop had een mooi zonnetje in petto van zodra de deuren van de weide openwaaiden. Het grote festivalterrein stond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.