Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single BOOTS feat. Run The Jewels & Cristin Milioti – “Delete Delete”

Vandaag mag de Amerikaanse artiest BOOTS, aka Jordan Asher Cruz, 31 kaarsen uitblazen en dat wordt gevierd met een kleine, maar fijne EP #DARKDAZE waarop een viertal nieuwe nummers op staan! Het nummer dat echter meteen in het oog springt is de collaboratie met Killer Mike en El-P van Run The Jewels, Cristin Milioti (stond onlangs nog op de planken voor de Music Lazarus van David Bowie) en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeah’s.

El-P mag “Delete Delete” openen en wordt hiervoor begeleid door een heel zware bass, die telkens verdwijnt bij de passage die door Cristin Milioti werd ingezongen. Killer Mike rapt in de tweede strofe zoals we hem kennen: scherp en zonder compromissen te nemen. De hoofdrol is echter weggelegd voor de stem van BOOTS die heel gevoelvol over de melodie/bass glijdt. Met andere woorden een tof cadeau van BOOTS waar niet alleen de verpakking, maar ook de inhoud klopt.

Facebook

 

13 februari 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter