Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BOOTS feat. Run The Jewels & Cristin Milioti – “Delete Delete”

Vandaag mag de Amerikaanse artiest BOOTS, aka Jordan Asher Cruz, 31 kaarsen uitblazen en dat wordt gevierd met een kleine, maar fijne EP #DARKDAZE waarop een viertal nieuwe nummers op staan! Het nummer dat echter meteen in het oog springt is de collaboratie met Killer Mike en El-P van Run The Jewels, Cristin Milioti (stond onlangs nog op de planken voor de Music Lazarus van David Bowie) en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeah’s.

El-P mag “Delete Delete” openen en wordt hiervoor begeleid door een heel zware bass, die telkens verdwijnt bij de passage die door Cristin Milioti werd ingezongen. Killer Mike rapt in de tweede strofe zoals we hem kennen: scherp en zonder compromissen te nemen. De hoofdrol is echter weggelegd voor de stem van BOOTS die heel gevoelvol over de melodie/bass glijdt. Met andere woorden een tof cadeau van BOOTS waar niet alleen de verpakking, maar ook de inhoud klopt.

Facebook

 

2028 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Danger Mouse & Black Thought - Cheat Codes (★★★★): Zwaargewichten bundelen hun krachten en telefoonboekje

Black Thought, het alias van Tariq Luqmaan Trotter, kennen we al bijna 35 jaar als bezieler en voornaamste lyricist van The Roots….
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…
AlbumsRecensies

Robert Glasper – Black Radio III (★★★): Assertief en politiek bewust

Een breuk met het roemruchte Blue Note label, dat was de opoffering die de uit de Verenigde Staten afkomstige jazzmuzikant Robert Glasper…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.