Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AVANTE BLACK – “Blackbirds”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single AVANTE BLACK – “Blackbirds”

Alternative pop is het muziekgenre dat de laatste jaren populairder en populairder wordt. De Zweedse AVANTE BLACK is sinds haar debuut in 2016 bij indiepopfans een geheime tip, maar in 2018 wil ze als prachtige vlinder uit haar cocon kruipen. De in London wonende zangeres stond in 2017 al in heel wat lijsten van ‘One To Watch’ en was geregeld op BBC Radio 1 te horen. Sins haar doorbraak in 2016 met “Drug Money” is ze op zoek naar haar sound en met “Blackbirds” lijkt ze die gevonden te hebben.

In het begin van haar carrière was AVANTE BLACK’s muziek meer indierock dan indiepop en kwamen er steeds meer elektronische elementen bij. Met “Blackbirds” heeft ze nu eindelijk haar sound gevonden, die wat aanleunt bij het melodische van Agnes Obel en qua stem aan Susanne Sundfør herinnert. Het nummer is haar puurste nummer tot nu toe en laat je heerlijk meedromen. AVANTE BLACK weet met de nieuwe sound nog meer te overtuigen dan ervoor en is goed op weg om een groter publiek te bereiken.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single hemlocke springs - "sever the blight"

Soms gebeuren dingen zo spontaan en onverwachts, dat het lijkt dat het lot ermee gemoeid is. De 24-jarige New Yorkse artiest hemlocke…
AlbumsRecensies

Motel Radio - The Garden (★★½): Braaf baken van positiviteit

De Amerikaanse indierockgroep Motel Radio is al sinds 2014 actief, maar waarschijnlijk zal de naam bij niet veel mensen een belletje doen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Two Door Cinema Club - Keep On Smiling (★★★½): De reis is beter dan de bestemming

Even beginnen met een waarheid die ons doet beseffen dat we ouder worden: Two Door Cinema Club werd vijftien jaar geleden opgericht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.