Nieuwe single BlackWaters – "Let The Good Times Roll"
Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BlackWaters – “Let The Good Times Roll”

Enkele maanden geleden verscheen BlackWaters op onze radar. Hun single “Down” werd toen aan een luisterbeurt onderworpen en verraste ons aangenaam. Vooral de energie die de nummers in zich dragen, deed ons zwichten. De vier jonge kerels bleven sindsdien op hun instrumenten rammen en hun je-m’en-foutisme werd verder aangescherpt met een nieuw nummer, dat de weinig spraakmakende titel “Fuck Yeah” droeg. Muzikaal stak die single naast hun ander materiaal echter wat bleekjes af.

Het was dus aan BlackWaters om ons terug te overtuigen van hun potentieel, en nieuwste single “Let The Good Times Roll” doet dat zonder moeite. Verwacht geen diepzinnige teksten – veel verder dan ‘Let the good times roll / We’re all wasted’ komen ze niet –, maar laat u gewoon overhalen door een portie snedige indie-punk en een aanstekelijk refrein. Doe zoals BlackWaters zelf aanbeveelt: ‘Have a beer and listen to this one’. Het is weekend, dus het mag.

Hoewel de singles zich blijven opstapelen, blijven de plannen voor een debuutalbum voorlopig onbekend.

Facebook / Twitter

17 juni 2017

About Author

Andreas Vermaut


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter