Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Captain Kaiser – “Hotel Room”

Dat het in de Kempen wemelt van uitstekende punkbands is ondertussen wel algemeen geweten, denk maar aan The Priceduifkes, Prince Beastly en Crackups. Maar ook Captain Kaiser is al enige tijd geen onbekende meer in de punk scene. Vorig weekend stond normaal gezien hun eigen festival op de planning, met klinkende namen als Funeral Dress en DIRK. Door de huidige omstandigheden waren de mannen genoodzaakt om éénmalig (laat ons hopen) een nieuw concept te bedenken, en daar zijn ze dik in geslaagd. Met op vrijdag acts als Portland en Meskerem Mees, en op zaterdag The Geraldines en uiteraard Captain Kaiser zelf, wisten ze de jaarlijkse Kaiser Fest bezoekers te plezieren. Hun vorige single, “Moscow Mule“, kon op heel wat airplay rekenen op Studio Brussel, en nu krijgen we dus hun volgende single “Hotel Room” voorgeschoteld.

Op hun Facebookpagina lieten de heren weten dat we een snelle en catchy Captain Kaiser tune zouden krijgen, en daar kunnen we niet over discussiëren. Rechttoe rechtaan twee minuten scheuren, zoals het hoort bij een punknummer. ‘Don’t push me, I’m already pushing limits every day!’. Jammer genoeg kan er nu niet geduwd, getrokken en vooral genoten worden van de live optredens van Captain Kaiser. Het gulle vijftal staat er ook om bekend om tijdens hun set het publiek van gratis blikjes Kaiser Pils te voorzien. Nog een reden te meer om deze punkers live aan het werk te zien wanneer dit terug mogelijk is!

Na hun eerste ep met de geniale naam Greatest hits, Vol. 1 en hun prima eerste album Dogs Days on Deck is het aftellen geblazen naar hun tweede album The Drovers Inn. Als alles goed gaat speelt Captain Kaiser op 28 november op FORT FEST 2020 in Wommel.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe lading namen voor Left of the Dial met o.a. Crackups, Sam Akpro en Low Girl!

Ze zijn er dit jaar bijzonder vroeg bij bij Left of the Dial! Ruim zeven maanden voor er weer rondgedwaald kan worden…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Priceduifkes – Dancing Dirty (★★★½): Ereronde voor punkvedette

Het is feest in de Kempen. Het zesde album van The Priceduifkes is een feit en het voelt meteen aan als thuiskomen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Priceduifkes - "Dirty Dancing"

Voor een twintigjarig jubileum mag je al eens zot doen. The Priceduifkes viert het zo bijvoorbeeld met een tour doorheen Japan samen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.