Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Captain Kaiser – “Hotel Room”

Dat het in de Kempen wemelt van uitstekende punkbands is ondertussen wel algemeen geweten, denk maar aan The Priceduifkes, Prince Beastly en Crackups. Maar ook Captain Kaiser is al enige tijd geen onbekende meer in de punk scene. Vorig weekend stond normaal gezien hun eigen festival op de planning, met klinkende namen als Funeral Dress en DIRK. Door de huidige omstandigheden waren de mannen genoodzaakt om éénmalig (laat ons hopen) een nieuw concept te bedenken, en daar zijn ze dik in geslaagd. Met op vrijdag acts als Portland en Meskerem Mees, en op zaterdag The Geraldines en uiteraard Captain Kaiser zelf, wisten ze de jaarlijkse Kaiser Fest bezoekers te plezieren. Hun vorige single, “Moscow Mule“, kon op heel wat airplay rekenen op Studio Brussel, en nu krijgen we dus hun volgende single “Hotel Room” voorgeschoteld.

Op hun Facebookpagina lieten de heren weten dat we een snelle en catchy Captain Kaiser tune zouden krijgen, en daar kunnen we niet over discussiëren. Rechttoe rechtaan twee minuten scheuren, zoals het hoort bij een punknummer. ‘Don’t push me, I’m already pushing limits every day!’. Jammer genoeg kan er nu niet geduwd, getrokken en vooral genoten worden van de live optredens van Captain Kaiser. Het gulle vijftal staat er ook om bekend om tijdens hun set het publiek van gratis blikjes Kaiser Pils te voorzien. Nog een reden te meer om deze punkers live aan het werk te zien wanneer dit terug mogelijk is!

Na hun eerste ep met de geniale naam Greatest hits, Vol. 1 en hun prima eerste album Dogs Days on Deck is het aftellen geblazen naar hun tweede album The Drovers Inn. Als alles goed gaat speelt Captain Kaiser op 28 november op FORT FEST 2020 in Wommel.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

23 juli 2020

About Author

Thomas Verschelden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief