Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Son Lux – “Stolen”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Son Lux – “Stolen”

De Amerikaanse band Son Lux brengt op 12 mei hun nieuwe Ep Remedy uit en dit gaat natuurlijk hand in hand met de release van nieuwe singles. Vandaag lost Son Lux alvast de tweede single “Stolen” uit hun opkomende Ep. Alle nummers die op de Ep terug te vinden zullen zijn, zijn songs met een boodschap, een reactie op de verkiezingen van President Trump eerder dit jaar.

Het nieuwe nummer kan in feite het best worden omschreven als een fragiele song, wat we niet meteen van de band gewoon zijn. Op bepaalde momenten hoor je dan wel duidelijk de uitbarstingen en al de noise, die heel typerend zijn voor Son Lux. Laat die nieuwe Ep maar zo snel mogelijk komen als je het ons vraagt!

Facebook/ Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gilla Band – "Sports Day"

Dat Gilla Band (voorheen Girl Band) zich lastig laat vangen in genres, bewezen ze recentelijk nog op het in oktober uitgebrachte Most Normal….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Of Hell & Primitive Man – “Rubble Home”

Full Of Hell brengt al meer dan een decennium lang harde grindcore en sludgemetal van een hoog niveau uit. Door meerdere samenwerkingen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

La Jungle - Ephemeral Feast (★★★½): Donker schouwspel vol energie

Met het steengoede Fall Off the Apex (2021) nog fris in het geheugen, keken we met grote verwachtingen naar het nieuwe werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.