Nieuwe single H. Grimace - "Call It Out"
Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single H. Grimace – “Call It Out”

Het is nog niet zo heel lang geleden dat we jullie lieten kennis maken met de post-punkband H. Grimace, gesitueerd in Londen. Nadat ze eerder dit jaar hun debuutsingle “Land/Body” op ons los lieten, zijn ze nu al terug met de tweede single uit hun debuutplaat: “Call It Out”. Het debuut Self Architect dat later dit jaar uitkomt, is een album dat zeker de moeite waard zal zijn om in de gaten te houden.

Vorige keer wisten we H.Grimace nog met Joy Division te vergelijken. Hun tweede single “Call It Out” klinkt echter iets anders dan hun debuutsingle, wat niet wil zeggen dat het minder kwalitatief is. Het duurt niet lang vooraleer het nummer van de grond gaat. Eens de het lied op dreef is, heeft ook niet meteen de neiging om te stoppen. Strak, hard en rechtdoor, dit zijn de drie uiterst geschikte woorden om deze nieuwe single te beschrijven!

Facebook

20 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Newsletter