Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wodan Boys – “Power”

© Tim van der Zalm

Het zou clichématig zijn om alweer over dat magische Haagse duinwater te beginnen, maar dat is natuurlijk niet zonder reden. Er komt gewoon veel fijne muziek uit Den Haag, en ook Wodan Boys is zo’n toffe act uit de Nederlandse Hofstad. Wel doen deze Hagenezen het geheel op hun eigen manier. Ze willen gewoon lekker rocken en lijken daarbij niet per se geïnteresseerd in het veroveren van de massa. Zolang er lekker gemosht wordt, is een show van de Wodan Boys geslaagd. Aan het einde van het jaar is er genoeg gelegenheid om te moshen, want dan gaan de jongens op tour. Hier zullen ze ook nieuwe muziek laten horen, waaronder nieuwste single “Power”.

De krachtige, met distortion overgoten gitaren die we van de groep gewend zijn, staan ook in de nieuwste song weer duidelijk centraal. De energie zit er lekker in en het refrein is uitermate geschikt om mee te schreeuwen. Wel is het dezelfde rechttoe rechtaan rock die we van de mannen uit Den Haag gewend zijn en daarmee ook weinig verrassend. Dat is zeker niet iets negatiefs, want voor een band die lekker wil rocken is dat zeker gelukt. Live zal het publiek dan ook zeker uit z’n dak gaan en er zal ook ongetwijfeld een moshpit ontstaan. Al met al is “Power” vooral een nummer dat je voor de beste ervaring live zal moeten meemaken.

De najaarstour van de Wodan Boys start op 1 november in de Mezz in Breda. Verder staat de band onder andere op 8 november in de Volt in Sittard, op 15 november in de Vera in Groningen en 22 november in De Spot in Middelburg. Op 6 december wordt de tour in het Rotterdamse Rotown afgesloten. Alle data zijn hier te vinden.

Facebook / Instagram / SoundCloud

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Crumb – AMAMA (★★★★): Koortsachtige zoektocht

Er zijn van die bands die niet gemaakt zijn voor overdag. Crumb is er zo eentje. Het is het type band dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pearl Jam – “Wreckage”

Pearl Jam reikt over generaties heen en denkt nog niet aan stoppen. Eddie Vedder gaat dan misschien niet meer in de stellingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.