Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 – “NIGHT FEVER”

© CPU – Emiel Viellefont

Het Belgische duo Promis3 bracht in 2019 met “Losing Our Connection” een leuke eerste single uit. De hyperpopsong werd intussen al door redelijk wat andere tracks opgevolgd en zo komt er jaarlijks wel nieuw materiaal van Andras Vleminckx en Brent Dielen uit. Het jaar erna kregen we een onder meer “Don’t Wanna Fall In Luv” en in 2021 passeerde “Future Funeral” de revue. Ondertussen evolueerde de muziek naar iets harder en meer dansbaar, zoals “Die in This Moment” uit 2022 en “Ride It” afgelopen jaar. Ondertussen kunnen we met zekerheid stellen dat de muziek van Promis3 in een donkere club thuishoort met elementen uit onder meer techno.

Nadat het duo onlangs met “EINS ZWEI POLIZEI” nog een leuke cover uitbracht is het met “NIGHT FEVER” terug tijd voor een zelfgeschreven song. Ondertussen weten fans al dat Promis3 elke keer met een sterke productie naar buiten komt, zoals ook artiesten als Arca of Shygirl dat doen. Na een zachtere intro is het meteen tijd voor de zware en stevige beats waarbij denkbeeldige lazerlichten meteen boven de hoofden van een uitbundig publiek in een met rook gevulde zaal schijnen. Veel lyrics zijn er niet, maar dat is ook niet altijd nodig: Promis3 focust hier duidelijk op de muziek en de sfeer die het overbrengt, waar het met glans in slaagt. Wederom een sterk staaltje werk van deze Belgische artiesten.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1233 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 1): Toekomst in het verleden

Naar jaarlijkse traditie transformeert Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen in januari tot het epicentrum van de muzieksector. Gedurende drie dagen krijgen veelbelovende acts…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "RIDE IT"

Ooit stonden ze gewoon op een Dansende Beren-festival in Roeselare en over enkele weken spelen Andras Vleminckx en Brent Dielen in Shanghai…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "Atlantis"

In België zijn er niet veel acts die zo weten op te vallen als Promis3. Het duo Andras Vleminckx en Brent Dielen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.