Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Promis3 – “Don’t Wanna Fall in Luv”

Het is nog maar van vorig jaar geleden dat Promis3 een eerste ep uitbracht, maar stilzitten doet het duo niet. Brent Dielen en Andras Vleminckx brachten sinds Like Trying To Land on a Cloud nog twee singles uit: “Simulated Paradise” en “Blue“. Die laatste is een herwerkte versie van “Blue (Da Be Dee)“, en als je het ons vraagt was het een stap vooruit. De muziek heeft meer dan eens wat weg van onder meer Charli XCX of Flume en voelt eerlijk gezegd groter aan dan België. Promis3 is in ons land een vrij unieke muzikale act en ook met het nieuwe “Don’t Wanna Fall in Luv” tonen Brent en Andras nog eens aan dat ze het verdienen om door te breken.

Wanneer een relatie ten einde loopt, opent dat eveneens nieuwe deuren. Net zoals gevoelens bij het begin en einde van een relatie alle kanten opgaan, doet ook de muziek dat hier. Promis3 komt onverwachts uit de hoek op “Don’t Wanna Fall in Luv” en weet zo van de eerste tot de laatste seconde de interesse van de luisteraar op te eisen. We krijgen een mix tussen liefdesverdriet en verlangen te horen, maar ook verslaving is een onderwerp dat (iets subtieler) wordt aangehaald. Zowel de tekst als de muziek zitten (opnieuw) goed in elkaar en zo is het moeilijk om niet te vallen voor de nieuwe van Promis3.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

30 oktober 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief