Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Promis3 – “Don’t Wanna Fall in Luv”

Het is nog maar van vorig jaar geleden dat Promis3 een eerste ep uitbracht, maar stilzitten doet het duo niet. Brent Dielen en Andras Vleminckx brachten sinds Like Trying To Land on a Cloud nog twee singles uit: “Simulated Paradise” en “Blue“. Die laatste is een herwerkte versie van “Blue (Da Be Dee)“, en als je het ons vraagt was het een stap vooruit. De muziek heeft meer dan eens wat weg van onder meer Charli XCX of Flume en voelt eerlijk gezegd groter aan dan België. Promis3 is in ons land een vrij unieke muzikale act en ook met het nieuwe “Don’t Wanna Fall in Luv” tonen Brent en Andras nog eens aan dat ze het verdienen om door te breken.

Wanneer een relatie ten einde loopt, opent dat eveneens nieuwe deuren. Net zoals gevoelens bij het begin en einde van een relatie alle kanten opgaan, doet ook de muziek dat hier. Promis3 komt onverwachts uit de hoek op “Don’t Wanna Fall in Luv” en weet zo van de eerste tot de laatste seconde de interesse van de luisteraar op te eisen. We krijgen een mix tussen liefdesverdriet en verlangen te horen, maar ook verslaving is een onderwerp dat (iets subtieler) wordt aangehaald. Zowel de tekst als de muziek zitten (opnieuw) goed in elkaar en zo is het moeilijk om niet te vallen voor de nieuwe van Promis3.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

665 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "Future Funeral"

Het hyperpop-syndroom is zich stilaan ook succesvol in België aan het verspreiden, want Promis3 lijkt zichzelf met elke release te overstijgen. Het…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
FeaturesInstagramInterviewsUitgelicht

Interview Promis3: ‘Onze muziek is niet alleen futuristisch’

Twee jaar geleden maakten we kennis met een nieuw Belgisch popproject, waarbij we geen superlatieven en complimenten spaarden. Het queer cyberpopduo Promis3…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.