Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 – “RIDE IT”

© CPU – Emiel Viellefont

Ooit stonden ze gewoon op een Dansende Beren-festival in Roeselare en over enkele weken spelen Andras Vleminckx en Brent Dielen in Shanghai en Colombia, waardoor het duo zonder twijfel kan zeggen dat hun muzikale baby niet alleen in de lift zit, maar het ondertussen ook wel gewoon wereldwijd aan het maken is. Ze zetten hun eerste stappen in de hyperpop, maar Promis3 blijft hun eigen grenzen verleggen en weet zo constant fris en fruitig uit de hoek te komen. Hun hyperpop- en technotracks worden live vlekkeloos gemixt met stevig herwerkte versies van “Blue (Da Ba Dee)” en “Summer Jam” waardoor nog niet overtuigde zielen helemaal in het Promis3-universum (mogen we het woord Promivers3 gebruiken?) worden gezogen.

Plankgas vanaf de eerste seconde van “RIDE IT”. De titel wordt meteen verschillende keren herhaald, dus het criterium ‘aanstekelijk’ kunnen we al gauw afvinken. Al gauw wordt er gezongen over een jockstrap en worden er wat coole geluidseffecten naar ons hoofd geslingerd. Promis3 stelt op vlak van productie nooit teleur en “RIDE IT” is daar geen uitzondering op. Het lied gaat met volle focus naar de finish en het duo laat zich niet van de wijs brengen, maar door die details in de muziek is het nummer voor de luisteraar wel een ontdekkingstocht van jewelste. Wie Promis3 de afgelopen maanden nog eens aan het werk zag heeft ongetwijfeld (en terecht) al staan meedansen op “RIDE IT” en wie Promis3 al een tijdje niet meer of nog nooit live heeft meegemaakt, die mag daar gauw verandering in brengen.

Op 1 december staat Promis3 in het gezelschap van Hannah Diamond in Trix in Antwerpen en op 31 december sluit het duo het jaar af in Haarlem.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 1): Toekomst in het verleden

Naar jaarlijkse traditie transformeert Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen in januari tot het epicentrum van de muzieksector. Gedurende drie dagen krijgen veelbelovende acts…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "Atlantis"

In België zijn er niet veel acts die zo weten op te vallen als Promis3. Het duo Andras Vleminckx en Brent Dielen…
LiveRecensies

Dour 2022 (Festivaldag 2): Op automatische piloot

Na een veredelde opwarmingsronde op woensdag was het gisteren tijd om de hele DOUR-weide open te gooien voor het publiek. Muzikaal kwam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.