Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 – “Die in This Moment”

© CPU – Emiel Viellefont

Hyperpopfans van Belgische bodem kennen ondertussen wellicht Promis3 al, en als dat nog niet het geval is, dan wordt dat hoogdringend de tijd! Het duo bracht al een hoop singles uit, waaronder eerder dit jaar een samenwerking met Emma Bale. De collab was zonder twijfel leuk te noemen, maar Promis3 is toch het sterkst op zichzelf, denk maar aan meest recente single “New Horizon”. Ondertussen zijn Andras Vleminckx en Brent Dielen ook al een mooie livereputatie aan het opbouwen, waarbij er in het publiek uitbundig bewogen wordt en zanger Brent in magische outfits op het podium verschijnt.

Snelle beats en een stemvervormer, Promis3 vindt het warme hyperpopwater niet opnieuw uit op “Die in This Moment”, maar levert wel puik werk af. Het lied begint met mysterieuze klanken die meteen interesse wekken en ontpopt zich al gauw tot een dansschijf. De pompende beats doen niet alleen adrenaline door het lichaam razen, maar warmen ook meteen de zweetklieren op waardoor je je al in een stinkende, donkere club bevindt als je je ogen even sluit. Op deze nieuwe single neemt Promis3 je mee naar waar je dat van Promis3 verwacht en zo smaakt het nummer extra goed.

Op 14 juli speelt Promis3 op DOUR, volgende maand speelt het duo op 6 augustus op de Lokerse Feesten en voor meer live datums verwijzen we je door naar de Facebookpagina.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Eurosonic 2024 (Dag 1): Toekomst in het verleden

Naar jaarlijkse traditie transformeert Eurosonic Noorderslag (ESNS) Groningen in januari tot het epicentrum van de muzieksector. Gedurende drie dagen krijgen veelbelovende acts…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "RIDE IT"

Ooit stonden ze gewoon op een Dansende Beren-festival in Roeselare en over enkele weken spelen Andras Vleminckx en Brent Dielen in Shanghai…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Promis3 - "Atlantis"

In België zijn er niet veel acts die zo weten op te vallen als Promis3. Het duo Andras Vleminckx en Brent Dielen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.