Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single I Love You Honey Bunny – “Kintsugi”

© Teki Shine

Dat er echt overal ter wereld goede muziek wordt gemaakt, wordt door de Tsjechische band I Love You Honey Bunny bevestigd. Het nieuwe, krachtige en energieke “Kintsugi” is een voorproefje van hun aankomende derde album, dat in maart 2025 wordt verwacht. Voor dat nieuwe album werkte de band opnieuw samen met de producers Koen van der Wardt (Klangstof) en Steven Ansell, de mannelijke helft van het iconische rockduo Blood Red Shoes. Naar eigen zeggen heeft I Love You Honey Bunny er een zware tijd op zitten, likken ze nu hun wonden en omarmen ze de imperfecties van het leven. Dit statement resoneert mooi met de tekst van “Kintsugi”, waarvan de titel refereert naar de Japanse kunst van het repareren van gebroken voorwerpen met gouden lak.

“Kintsugi” opent vuil en vettig met een dreigende, strakke gitaarlijn en een hoog tempo dat vanaf het begin de toon zet. Het nummer is catchy en dansbaar, en doet denken aan een versnelde “Feel It Still” van Portugal. The Man dat in botsing komt met het ruige werk van pakweg SONS. De trippy vibe met een vleugje weirdness maakt het geheel extra intrigerend, terwijl het refrein en een eigenzinnig synth-riffje het helemaal af maken. Deze straightforward track is klaar en duidelijk, zonder onverwachte franjes, waardoor het tempo en de spanning voortdurend hoog blijven.

Het nog naamloze derde album van I Love You Honey Bunny wordt verwacht in maart 2025.

InstagramFacebook

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

146 posts

About author
9-to-5 Projectmanager & 5-to-9 Bandmanager
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2022

Dit jaar kwamen er een hoop uitstekende platen van Belgische bodem uit, waarvan we de twintig beste al aan je voorschotelden, maar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Klangstof - Godspeed To The Freaks (★★★★): Muzikale eerlijkheid ten top

Dat het afgelopen jaar al een productieve periode is geweest voor Klangstof, is wel het minste wat je kan zeggen over de…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Klangstof: 'We wilden door elkaars maskers prikken'

De Nederlandse indierockband Klangstof brengt aanstaande vrijdag met Godspeed To The Freaks zijn derde langspeler uit. Wie goed luistert, zal een nieuw…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.