Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Florrie – “Butterflies”

Florence Ellen Arnold is van het fijnste dat Bristol ooit voorbracht. De Liverpoolfan kennen we ondertussen al een decennium als Florrie, al blijft het ondanks leuke pogingen als “I Took a Little Something” en “Real Love” vooralsnog wachten op een definitieve doorbraak. De sympathieke Britse singer-songwriter klust momenteel ook bij als drummer bij Capulets, en maakte in het verleden ook al indruk door zichzelf op de drums te begeleiden.

Anno 2020 is Florrie na een radiostilte opnieuw liedjes beginnen droppen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Op “Butterflies” is ze duidelijk volwassener geworden. Het geeft meer balans aan haar nummers, een meer ingetogen sfeer ook die we in het meer recente werk van haar wel vaker horen. Toch heeft “Butterflies” opnieuw iets meer hitpotentieel, omdat de songopbouw er een uit het boekje is. Florrie heeft zeker de capaciteiten; krijgt ze nu ook de sérieux die ze eigenlijk al jaren zou moeten krijgen?

Twitter / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer op onze Spotify.

9 augustus 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief