Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florrie – “Butterflies”

Florence Ellen Arnold is van het fijnste dat Bristol ooit voorbracht. De Liverpoolfan kennen we ondertussen al een decennium als Florrie, al blijft het ondanks leuke pogingen als “I Took a Little Something” en “Real Love” vooralsnog wachten op een definitieve doorbraak. De sympathieke Britse singer-songwriter klust momenteel ook bij als drummer bij Capulets, en maakte in het verleden ook al indruk door zichzelf op de drums te begeleiden.

Anno 2020 is Florrie na een radiostilte opnieuw liedjes beginnen droppen en daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Op “Butterflies” is ze duidelijk volwassener geworden. Het geeft meer balans aan haar nummers, een meer ingetogen sfeer ook die we in het meer recente werk van haar wel vaker horen. Toch heeft “Butterflies” opnieuw iets meer hitpotentieel, omdat de songopbouw er een uit het boekje is. Florrie heeft zeker de capaciteiten; krijgt ze nu ook de sérieux die ze eigenlijk al jaren zou moeten krijgen?

Twitter / Facebook / Instagram

Ontdek nog meer op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Florrie - "Walk Away"

Afgaande op de naam en de muziek zou je denken dat Florrie afkomstig is uit Scandinavië. Niets blijkt minder waar, want de…
Nieuwe singles

Debuutsingle Fanny Andersen - "KIDS"

Pop is het voornaamste exportproduct in Noorwegen. Nieuw op de markt is de 21-jarige Fanny Andersen. Als je het Andersen vraagt, dan…
Nieuwe singles

Debuutsingle Hannah Jane Lewis

Een beloftevolle artiest verlaat thuisstad New York om het te maken overzee, het is een bekend verhaal. Deze keer is het Hannah…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.