Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Florrie – “Walk Away”

Afgaande op de naam en de muziek zou je denken dat Florrie afkomstig is uit Scandinavië. Niets blijkt minder waar, want de zangeres komt gewoon uit het Verenigd Koninkrijk. Ondanks dat ze al langer dan tien jaar meegaat in de muziekwereld, blijft het vooralsnog wachten op haar grote doorbraak. Dat komt misschien door het feit dat ze in dat decennium enkel singles uitbracht aan de lopende band, en ons dus nog steeds doet wachten op een debuutplaat. Het zal misschien voor binnenkort zijn, want het nieuwe “Walk Away” is al de derde single die de zangeres dit jaar uitbrengt.

Zoals gezegd neigt Florrie dus naar Scandinavische pop en dat is ook op haar nieuwste exemplaar goed hoorbaar. Het nummer komt op gang met een geloopte stemsample, dromerige synths en een elektronisch bewerkte stem, kortom de basisingrediënten voor een pophit uit het Noorden. In de refreinen komt ze lichtjes bombastisch uit de hoek, met natuurlijk die synths die haar stem extra kracht bijzetten. Het zijn dan ook vooral die refreinen die de aandacht trekken, waardoor er een feelgoodsfeertje doorheen de single hangt. Voor het overige gebeurt er niet echt gigantisch veel, waardoor we een beetje met een dubbel gevoel achterblijven, maar we gunnen Florrie het voordeel van de twijfel.

Facebook / Instagram

766 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mina Okabe - "Walk Away"

In Denemarken bereiden ze zich momenteel volop voor op de veilige heropening van de concertzalen en daar zal ook Mina Okabe naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Florrie – “Butterflies”

Florence Ellen Arnold is van het fijnste dat Bristol ooit voorbracht. De Liverpoolfan kennen we ondertussen al een decennium als Florrie, al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Xavier Rudd - "Walk Away"

Muzikale duizendpoot Xavier Rudd kondigde vorige week op zijn Instagram de release van zijn nieuwe single “Walk Away” aan. De Australische zanger…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.