Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies & David Kushner – “In My Bones”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Niet lang na de release van zijn nieuwste album All Stand Together bracht Felix De Laet – beter bekend als Lost Frequencies – ons zijn hitsingle “Head Down“, een samenwerking met Bastille. Lost Frequencies en hits zijn twee begrippen die moeilijk van elkaar te scheiden zijn. Zijn laatste album staat er namelijk vol mee. Met “Back To You” en “The Feeling” zijn ze dan ook nog lang niet allemaal opgesomd. Deze keer werkt hij samen met opkomend talent David Kushner die zich met megahit “Daylight” al wist te bewijzen. We zijn dan ook benieuwd naar wat de twee ons samen voorschotelen op “In My Bones”.

“In My Bones” opent met een krachtig refrein, waarbij Kushner’s herkenbare stem wordt ondersteund door pianoklanken. Lost Frequencies’ karakteristieke, relaxte beats voegen zich snel toe, waardoor het nummer meteen aanstekelijk en dansbaar wordt. Deze beats blijven gedurende het hele nummer prominent aanwezig. Daardoor ontstaat er een gevoel van herhaling dat door het nummer van tweeënhalve minuut heen zweeft. Dit is niet per se negatief, want het nummer blijft zo gemakkelijker in je hoofd hangen en heeft een positieve invloed op de luisterervaring. Het refrein heeft daarbij het potentieel om een blijvende impact te hebben. De combinatie van Kushner’s zanglijnen en de beats van Lost Frequencies kan deze single goed doen op zowel de dansvloer als op de radio.

Lost Frequencies: Facebook / Instagram / Website
David Kushner: Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner - "Hero"

Of je nu fan bent of niet, het succes van David Kushner valt niet te ontkennen. Dat succes begon in 2022 met…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Suikerrock vult affiche aan met Faithless, Brihang, Froukje, Royel Otis en meer!

Je zou het misschien niet zeggen als je aan het raam kijkt, maar het festivalseizoen begint nu echt wel heel nadrukkelijk op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single David Kushner - "Skind and Bones"

David Kushner was de afgelopen maanden onmogelijk te ontwijken. De jonge Amerikaan scoorde vorig jaar namelijk een reuzehit met zijn single “Daylight”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.