Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman – “Hello Lonely”

© BLACKSOCKS

Voor muziek die dezelfde warmte als de zon uitstraalt, moeten we bij Alfie Templeman zijn. Met nummers als “Happiness In Liquid Form” en “Forever Isn’t Long Enough” slaagde de jonge Brit er al in menig mens aan het dansen te krijgen. Ook dit jaar probeert hij dat opnieuw te doen, want een dikke maand geleden werd met “Radiosoul” ook meteen zijn gelijknamige album aangekondigd. Onder de vorm van die single bracht de indiepop-singer-songwriter ons nog een volwassen, zwoele versie van zichzelf, maar met het nieuwe “Hello Lonely” krijgen we vandaag een hoop aan jeugdig enthousiasme voorgeschoteld.

“Hello Lonely” schiet met een lekker tempo uit de startblokken, waardoor we meteen willen meegrooven. We dansen doorheen de strofes onder begeleiding van een funky baslijn die de zon met zich meebrengt. Tijdens het refrein dringt een catchy gitaardeuntje binnen in ons hoofd en dat blijft daar ook nog even nazinderen. Voeg hier nog een drum aan toe die nu en dan eens de aandacht probeert te stelen en voilà, je hebt een single die perfect binnen de lijntjes van Alfie Templemans discografie kleurt. Zijn meest originele werk zal het heus niet zijn, maar wat we wel kunnen zeggen is dat “Hello Lonely” een bom aan zomerse energie is en dat kunnen we tegenwoordig allemaal wel gebruiken.

Op 7 juli brengt Alfie Templeman zijn tweede album Radiosoul uit.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Alfie Templeman - Radiosoul (★★★): Mag het wat meer zijn?

De Britse Alfie Templeman zorgde enkele jaren terug voor een oase aan zonnestralen in menig huiskamer met zijn groovy hitjes “Happiness in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - “Just a Dance” (feat. Nile Rodgers)

De hype die een paar jaar geleden rond Alfie Templeman hing, is intussen toch alweer serieus gaan liggen. De jongeman had met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - "Radiosoul"

De Britse Alfie Templeman kondigde even geleden op Instagram al aan dat er heel wat nieuwe muziek zat aan te komen, en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.