Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sabrina Carpenter – “Espresso”

Alles loopt goed voor de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Na succes met het album Emails I can’t send uit 2022, trad de zangeres op als voorprogramma in de befaamde The Eras Tour van Taylor Swift. Volgens Carpenter was dit een kinderdroom die uitkwam. Dit en volgend weekend staat ze op de planning van het wereldberoemde festival Coachella. Ter gelegenheid hiervan brengt Carpenter ons nu nog een nieuwe single onder de naam “Espresso”.

Het nummer begint met een leuk en dansbaar deuntje. Deze wordt al snel versterkt door een aanstekelijk refrein. De speelse manier waarop Carpenter de eerste strofe zingt, neemt ons nog meer mee. Heel veel variatie zit er niet echt in maar dat hoeft hier niet om het lied te appreciëren voor wat het is. We hoeven het refrein niet vaak gehoord te hebben voordat het in ons hoofd vastzit, en dat lijkt ons een geslaagd aspect voor deze leuke popsong.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

girl in red - I'M DOING IT AGAIN BABY! (★★★): Na regen komt een regenboog

Wat in een niet zo heel ver verleden nog vooral een gesloten-halfopen community was, is intussen uitgegroeid tot een commercieel succesvolle hype….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single girl in red - "You Need Me Now?" (feat. Sabrina Carpenter)

‘I’m doing it again baby!’ Met die woorden kondigde girl in red nog niet zo gek lang geleden haar gelijknamige tweede langspeler…
InstagramLiveRecensies

Sabrina Carpenter @ Paleis 12: Welkom in het pop-boudoir

Het heeft een tijdje geduurd vooraleer de Amerikaanse Sabrina Carpenter als volwaardig muzikante aanschouwd werd. Tijdens haar carrière als een kindsterretje op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.