FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe lading namen voor Left of the Dial met o.a. Crackups, Sam Akpro en Low Girl!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Ze zijn er dit jaar bijzonder vroeg bij bij Left of the Dial! Ruim zeven maanden voor er weer rondgedwaald kan worden door de Rotterdamse straten op zoek naar alternatieve muziekparels, is het festival al toe aan hun derde vloed aan namen. Ontdekken staat ook in deze lichting namen centraal. Zo komt het Britse Automation bijvoorbeeld tonen waarom hun muziek in de mythische Windmill op veel enthousiasme wordt onthaald, terwijl Sam Akpro met zijn grenzeloosheid vernieuwende muzikale horizonten zal opzoeken. Ook van de partij dit jaar: Kempenzonen Crackups met een hoop nieuwe muziek in het verschiet, de Australische ENOLA en de Britse Liz Lawrence met haar gedurfde pop. Voorts maken nu ook Ebbb (UK), Flip Top Head (UK), ladylike (UK), Lover’s Skit (SE), Low Girl (UK), Meryl Streek (IE), Moleskine (FR), PleasureInc. (UK) Polevaulter (UK), Sloe Moon (DE) en Van Houten (UK) deel uit van de line-up. Veel om (nu al) te ontdekken en vooral nog meer om naar uit te kijken!

Left of the Dial gaat dit jaar door van donderdag 17 oktober tot en met zaterdag 19 oktober. Combitickets zijn reeds in verkoop voor 60 euro. Voor meer informatie en tickets verwijzen we je graag door naar de website van het festival. Binnen exact een maand kondigt het festival een nieuwe reeks namen aan.

2065 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CRACKUPS - "Plane Crash"

Na Greetings from Earth vier jaar geleden te hebben gedropt in volle coronatijd, verraste CRACKUPS ons in april met “Sgt. Haze” en…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

24 nieuwe namen voor Pukkelpop, met onder meer STIKSTOF, The Reytons en STAKE!

We hebben er bijna twee maanden op moeten wachten, maar vandaag steekt Pukkelpop toch nog eens zijn neus aan het venster. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ENOLA - "It's Not Love"

Voor ENOLA beloven de komende maanden uiterst spannend en druk te worden. De Australische artiest bracht het afgelopen jaar een eerste ep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.