Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kenya Grace – “It’s not fair”

Opkomend talent Kenya Grace scoorde in september een grote hit met “Strangers“. Alles lijkt de juiste richting uit te gaan voor de zangeres. Na een nominatie voor de BBC Sound Of 2024, komt volgende week haar eerste ep The After Taste uit waarvoor ze al enkele singles op de wereld heeft losgelaten. Nog geen enkele hiervan heeft “Strangers” kunnen overtreffen in populariteit. Misschien doet de nieuwe “It’s not fair” dat wel.

Grace opent het nummer rustig met haar mooie stem die pas echt versterkt wordt door de muziek vanaf de tweede strofe. De sfeer van het lied ligt erg in lijn met “Strangers“. Het vergelijkbare ritme blijft nog steeds aanstekelijk. Twee en een halve minuut lang worden we aan de hand van de mooie stem van Grace meegenomen naar haar gebroken hart. Grace toont met deze oorwurm weer dat ze klaar is voor haar succes en laat ons uitkijken naar haar debuut-ep.

The After Taste komt op 22 maart uit.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2024 maakt longlist bekend

In december worden we traditiegetrouw overstelpt met allerlei jaarlijsten die terugblikken op het afgelopen muziekjaar, maar december is ook de maand waarin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.