Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOFT PLAY – “Mirror Muscles”

© Tommy Davies

SOFT PLAY laat de spierballen rollen op zijn nieuwe single “Mirror Muscles”. Het duo uit Kent startte zijn carrière als Slaves, maar veranderde een tijdje geleden van naam. Softer kan je het tweetal echter niet noemen, al merk je wel dat het in zekere zin volwassener is geworden. Hun comeback vierden de twee heren afgelopen zomer met “Punk’s Dead“, waarna het weer even stiller werd rond hen. Met goede reden, want ze legden nog een laatste hand aan hun nieuwe album. Een releasedatum of naam is er voorlopig nog niet, maar met “Mirror Muscles” is er nu wel al een nieuwe, spraakmakende single.

Krachtpatsers: opgepast! De nieuwe van SOFT PLAY werkt beter dan eender welke creatine om je spierbundels intact te houden. “Mirror Muscles” is een vunzig liedje dat het ruige kantje van de begindagen bevat, maar in zekere zin ook slim werd vertaald naar een moderne sound die anno 2024 actueel klinkt. Het sappige accent van Isaac Holman neemt een prominente rol op in het succesverhaal van de band, al mag ook gezegd zijn dat zijn agressieve zang het nummer van een stevige boost weet te voorzien. Een bikkelhard gymnummer kan bij deze ook van de SOFT PLAY-checklist!

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2036 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOFT PLAY - "Punk's Dead"

Er was het afgelopen jaar heel wat te doen rond de naamsverandering van SOFT PLAY. Het duo uit het Britse Kent bestormde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.