Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer – “Make You Mine”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Madison Beer is al even bezig aan een opmars binnen de muziekwereld. Haar debuutplaat scheerde hoge toppen en ook Silence Between Songs, haar tweede langspeler die vorig jaar verscheen, kon op relatief goede kritieken rekenen en haalde zelfs een Grammy-nominatie binnen. Haar popballades vallen duidelijk in de smaak; niet echt verbazend aangezien ze regelmatige, sterke songs aflevert die inhoudelijk en vocaal goed in elkaar zitten. Bij het maken van haar nieuwste uitgave moet Beer gedacht hebben ‘new year, new me’, want ze levert een ander soort single af, die ons wat doet fronsen.

Madison Beer heeft gezien hoe populair dancetracks zijn en waagt er zich ook aan met “Make You Mine”. Het resultaat mogen we bizar noemen. Ze overgiet haar stem met een hoge portie autotune en elektronica die niets bijdraagt aan haar discografie. Beer kiest hier voor ‘gemakkelijk’ en ‘catchy’, waardoor ze haar eigenheid verliest en onderweg ook ons. Ze verrast ook niet. Het lied duurt net geen vier minuten en klinkt bijna de hele tijd hetzelfde: een basic deuntje met haar half gefluisterde autotune erboven. Jammer, want Madison Beer heeft wel bakken talent en een nummer als “Make You Mine” verbergt dat. We hopen dat de zangeres dan ook snel terugkeert naar haar ‘old me’.

Eind deze maand begint Madison Beer met The Spinnin’ Tour doorheen Europa en de Verenigde Staten. Op woensdag 28 februari staat ze in de Ancienne Belgique te Brussel en op donderdag 29 februari treedt ze op in AFAS Live te Amsterdam. Hopelijk klinkt ze daar beter dan op haar nieuwste single.

Facebook / InstagramX (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Madison Beer @ Ancienne Belgique (AB): Volg het witte konijn

Popsterren komen en gaan, maar Madison Beer is gekomen om nog even te blijven. Sinds ze werd ontdekt door ene Justin Bieber,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.