FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock On! Queens of the Stone Age en The Offspring naar Pukkelpop 2024!

© CPU – Bert Savels

Of er nog plaats is voor wat gitaren op Pukkelpop? Reken maar van wel! Nadat in eerste instantie vooral de popfans werden gepleased met o.a. Sam Smith. Fred again.. en Goldband, is het nu aan de liefhebbers van het betere snaarwerk. Op zondag 18 augustus krijgt het hoofdpodium in Kiewit heel wat versterkers over de vloer met de mannen van Queens of the Stone Age. In november speelde ze een strakke en vooral sterke show in het Sportpaleis waar het spelplezier vanaf spatte. Dit jaar keren ze voor het eerst in tien jaar tijd nog eens terug naar Hasselt en dat als afsluiter. Kanonskogel “Song For The Dead” als laatste wapenfeit op het grote podium van Pukkelpop, het zou zomaar eens waar kunnen worden.

En daar blijft het niet bij, want de nostalgici onder ons mogen ook uitkijken naar de passage van The Offspring. De Amerikanen komen zo goed als elk jaar naar ons Belgenland met hits als “The Kids Aren’t Alright” , “You’re Gonna Go Far, Kid” en “Self Esteem” in hun karrenvracht, maar mogen dit jaar voor het eerst sinds 2015 nog eens het adres van Pukkelpop in hun gps als bestemming intikken. De luchtgitaar kan bij deze op de checklist worden afgevinkt.

De bovenkant van Pukkelpop is bij deze al goed gevuld met een divers rijtje namen. Volgende week komen daar nog eens een heleboel nieuwe namen bij en komt de organisatie met de ticketinfo. Meer informatie vind je op de website van Pukkelpop.

Een overzicht per dag (in alfabetische volgorde): 

Donderdag 15 augustus: TBA

Vrijdag 16 augustus: Fred again.. – Stormzy

Zaterdag 17 augustus: Charlotte De Witte – Goldband – Sam Smith

Zondag 18 augustus: The OffspringQueens of the Stone Age

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
LiveRecensies

Spiral Drive @ Djingel Djangel: Spelen met invloeden

Om de zoveel tijd komt er een artiest op onze radar die nog quasi onbekend is, maar toch de aandacht van het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.