Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Del Water Gap – “Cigarettes & Wine” (feat. Holly Humberstone)

Del Water Gap bracht in de tweede helft van het afgelopen jaar zijn tweede langspeler uit en weet dat dat niet hoeft te betekenen dat je daarna een tijdje niets uitbrengt. Op dat album stonden er samenwerkingen met Clairo en Arlo Parks, en eerder was hij ook al te horen op muziek van bijvoorbeeld Maggie Rogers. De beloftevolle artiest werkt dus vaak samen met artiesten die een tikkeltje bekender zijn dan hijzelf en speelt daarnaast ook vaak in hun voorprogramma. Holly Humberstone is zo nog een artieste waarvan hij de support al verzorgde en nu zijn de twee samen te horen op “Cigarettes & Wine”.

Del Water Gap en Holly Humberstone knutselden een typische indietrack in elkaar en ondanks dat ze vrij doorsnee is, ligt “Cigarettes & Wine” wel enorm goed in het oor. De zachte zang van beide partijen vlecht mooi in elkaar met de hardere drum en doet een zoete zalf ontstaan die aanvoelt als een middeltje tegen de pijn. Veel dokters zouden zeggen dat sigaretten en wijn geen oplossingen zijn voor pakweg hartzeer, maar dit fijne nummer is dat wel. Het is een subtiele feelgood song met een melancholische ondertoon die het talent van beide artiesten aantoont.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1233 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Holly Humberstone - work in progress (★★★): Mooie liedjes

Het kan al eens gebeuren dat je een festivalaffiche van aan de andere kant van het kanaal ziet voorbijkomen, met bovenaan een…
InstagramLiveRecensies

Holly Humberstone @ Trix: Melancholisch begin van iets moois

Nog geen vier jaar geleden was Holly Humberstone een relatief onbekende naam, maar vandaag vind je haar muziek al overvloedig terug op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Dive"

Terwijl Holly Humberstone een kleine vier jaar geleden nog een nobele onbekende was, ligt er nu al heel wat muziek van haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.