Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paris Paloma – “my mind (now)”

Het nieuwe jaar ziet er heel rooskleurig uit voor de Britse singer-songwriter Paris Paloma. In 2023 maakte de zangeres haar online doorbraak met “labour” en dat doet ze sindsdien ook meer en meer in de contreien daarbuiten. Haar recentste nummers “as good as reason“, “drywall” en “yeti” slurpen makkelijk miljoenen streams en weten met hun artistieke muziekvideo’s ook het oog te voorzien van schoonheid. Een album is zo goed als zeker in de maak, maar op een releasedatum is het momenteel nog vol (on)geduld wachten. Met “my mind (now)” krijgen we de eerste single van het nieuwe jaar.

Bezwerend op de stem van Paris Paloma worden we meegenomen op “my mind (now)” en zitten we vast in de zangeres haar hoofd. Sluimerend komen de ietwat donkere tonen binnen alvorens volledig los te breken in het refrein. Gitaar, goede drums en de vele vocale laagjes zorgen voor een explosief geheel dat de levenschaos perfect weergeeft. We zitten als het ware een beetje vast in een mentaal doolhof, maar toch zorgen de hogere tonen voor een hoopvol licht aan het einde van de tunnel. Afsluiten doet Paloma even bezwerend als ze startte voordat een lichte storing de stekker uit het stopcontact haalt. Een mooie, doch chaotische drie minuten, waar we volledig in mee zijn.

Op dinsdag 13 februari verzorgt Paris Paloma het voorprogramma van Maisie Peters in de Vooruit in Gent tijdens haar The Good Witch-tournee. Tickets vind je hier.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

148 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Maisie Peters @ VIERNULVIER (Concertzaal): Gent onder bezwering

De goede heks komt naar Europa en begint daarvoor in België. De 23-jarige zangeres Maisie Peters speelde gisteren de eerste show van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paris Paloma - "drywall"

Sterke thematieken en een even sterke stem. Zo kunnen we de muziek van de Britse zangeres Paris Paloma wel omschrijven en konden…
LiveRecensies

Leffingeleuren 2023 (Festivaldag 3): Het einde van de festivalzomer 2023

De laatste dag van Leffingeleuren begon onder grijze wolken, maar uiteindelijk kwam de zon erdoor waardoor iedereen toch met een grote glimlach…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.