Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Norah Rhodes – “i don’t wanna say goodbye”

Wij van Dansende Beren zijn telkens op zoek naar nieuw talent en ervaring leert intussen dat we niet al te ver hoeven zoeken om iets moois te kunnen ontdekken. Zo zagen we afgelopen zomer Norah Rhodes op de Talentstage van Booch? Festival in Heerlen. De slechts zeventien jaar oude Rhodes maakt een mix van pop en indie, en haar muziek doet bij een eerste luisterbeurt al snel denken aan Billie Eilish. Ze brengt met “i don’t wanna say goodbye” haar vierde single uit en ze hoopt snel een eerste ep te kunnen releasen.

Laten we beginnen met te zeggen dat de productie van de single dik in orde is. Het nummer trapt kalm af, en met enkele achtergrondstemmen en synthgeluiden belanden we direct in een dromerige sfeer. Hoewel de instrumentatie vrij minimalistisch is kunnen we ons goed voorstellen dat Rhodes in de toekomst met band zal touren. De melodie van het liedje is dusdanig pakkend dat het zich al snel als een welkome oorwurm in onze gehoorgang nestelt. Neem daarbij de sterke vocalen en de jonge leeftijd van de artieste, en we kunnen niet anders dan stellen dat we vast nog veel van haar gaan horen in de toekomst. Na deze sterke single kijken wij in ieder geval nog harder uit naar de debuut-ep.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

33 posts

About author
geloof het of niet: er wordt tegenwoordig zat goede muziek gemaakt
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Norah Rhodes - I Hope I Never See You Again (★★★½): Stralend startpunt

Niet elke artiest wordt geboren met een artiestennaam, maar bij de Nederlandse artieste en songwriter Norah Rhodes is dit wel het geval….
LiveRecensies

Booch? 2023 (Festivaldag 2): Duik in het diepe

Na het hak- en breekwerk dat gladde paling zaterdag als afsluiter van de Mainstage had verricht, deed het ons gisteren deugd om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.