Nieuwe singlesOude Bekenden

Niewe single Laura Jane Grace – “Birds Talk Too”

© Bella Peterson

In de aanloop naar de release van haar soloalbum, Hole In My Head, verrast Laura Jane Grace ons met een nieuw nummer “Birds Talk Too.” Als frontvrouw van de punkrockband Against Me! heeft Grace haar sporen verdiend als een meeslepende en compromisloze artiest. Ze staat bekend om haar onverschrokkenheid, zowel op het podium als in haar songwriting, en lijkt met elke release een diepere duik te nemen in haar eigen creatieve psyche.

“Birds Talk Too” is een intrigerende aanvulling op het muzikale palet van Laura Jane Grace. Het nummer wordt gedragen door de speciale sfeer die voortkomt uit de handgeschilderde Gretsch-gitaar die haar werd geschonken door de Japanse tatoeëerder Gakkin. De gelaagde, complexe akkoorden weven samen met Grace’s kenmerkende stem, een compositie die zowel rauw als verfijnd is. De teksten, doordrenkt met verwijzingen naar Amsterdam zoals Schiphol, haar favoriete cannabisshop Rookies en Champagne Haze, brengen een persoonlijke toets en een internationale flair naar het nummer.

Hole In My Head verschijnt binnen een maand via Polyvinyl op vrijdag 16 februari.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Laura Jane Grace - Hole In My Head (★★★½): Geschoren en gedurfd punk manifest

Een naam die synoniem staat voor moed, progressiviteit en een onverschrokken geest, zo zouden we Laura Jane Grace het best kunnen omschrijven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.