Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri – “Never Need Me”

© CPU – Leni Sonck

Een naam die al een tijdje bij ons op de radar staat, is die van de Londense Rachel Chinouriri. Haar eerste ep verscheen in 2019 en vijf jaar later heeft ze na verschillende singles eindelijk haar debuutplaat aangekondigd. What A Devastating Turn Of Events verschijnt in mei. Op het album kunnen we onder andere een van Chinouriri’s eerste singles “So My Darling” en het succesvolle “All I Ever Asked” verwachten. Naast oude muziek kunnen we natuurlijk ook rekenen op genoeg nieuwe nummers. Met “The Hills” kregen we een paar maanden geleden al een fijn voorproefje en ook “Never Need Me” maakt ons warm voor Chinouriri’s debuutalbum.

“Never Need Me” gaat over het stellen van grenzen tegenover mensen die dichtbij je staan en het kiezen voor jezelf. Hoe zwaar het ook is om de stap te nemen om voor jezelf te kiezen, het is ook bevrijdend en dat is de boodschap die Chinouriri met haar nieuwe single wilt overbrengen. Dit brengt ze in de vorm van een vrolijk klinkend indiepopliedje waarbij haar stem warm en vertrouwd aanvoelt. Het nummer bouwt geleidelijk op naar een aanstekelijk refrein en we kunnen het moeiteloos meerdere keren achter elkaar afspelen zonder dat het verveelt. Op “Never Need Me” laat Chinouriri horen dat ze een echte ster in wording is en we kijken dan ook uit naar haar debuutalbum.

What A Devastating Turn Of Events verschijnt op 3 mei.

Facebook / Instagram / X (Twitter)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

17 posts

About author
houdt van truffel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Ribs"

Inspiratie komt soms uit een heel onverwachte hoek. Kijk maar naar Rachel Chinouriri. De Engelse indiepopbelofte kampte met een vervelende luchtweginfectie, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Maybe I'm Lonely"

In 2019 ontdekten we de Londense Rachel Chinouriri voor het eerst en mochten we kennismaken met haar talent. Inmiddels heeft ze op…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mac Wetha & Rachel Chinouriri - "Fairytale"

Het multi-talent Mac Wetha kan je eventueel kennen als vaste producer van het NiNE8 Collective uit Londen, waar onder andere ook Lava…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.