Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri – “All I Ever Asked”

Voor de komst van social media was het voor veel artiesten nog een flinke klus om een groot publiek te bereiken met hun muziek. Dat is nu wel een stuk anders. Inmiddels kan je zelfs viraal gaan met onuitgebrachte muziek. Dit is iets waar de Londense zangeres Rachel Chinouriri over kan meepraten. Al voordat “All I Ever Asked” in zijn volledigheid uit was, was het nummer al razend populair op TikTok. Wat ervan te horen was in de korte video’s op het platform, was al veelbelovend, maar we zijn blij dat we nu van het hele nummer kunnen genieten.

Hoewel het upbeat tempo van het nummer misschien een heel ander onderwerp suggereert, gaat “All I Ever Asked” over liefdesverdriet. Het nummer is geïnspireerd op de gebroken relatie van een vriendin van Rachel, wat haar aan het denken zette over haar eigen liefdesperikelen. De Engelse stelt zich heel kwetsbaar op terwijl zij reflecteert op haar vorige relatie. Ze zingt over de pijn die ontstaat wanneer een partner je niet eens het minimale kan bieden en de realisaties die pas achteraf naar boven komen. Het zijn complexe gevoelens, maar Rachel brengt deze succesvol in woorden in een effectief, toegankelijk indie popnummer. Het is open en eerlijk, persoonlijk, maar herkenbaar.

Met “All I Ever Asked” bewijst Rachel Chinouriri dat zij een van de meest veelbelovende indie-artiesten is van het moment. Wij zullen iedere stap die zij in de toekomst zal zetten dan ook met hoge verwachtingen volgen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

255 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Never Need Me"

Een naam die al een tijdje bij ons op de radar staat, is die van de Londense Rachel Chinouriri. Haar eerste ep…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Ribs"

Inspiratie komt soms uit een heel onverwachte hoek. Kijk maar naar Rachel Chinouriri. De Engelse indiepopbelofte kampte met een vervelende luchtweginfectie, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Maybe I'm Lonely"

In 2019 ontdekten we de Londense Rachel Chinouriri voor het eerst en mochten we kennismaken met haar talent. Inmiddels heeft ze op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.