Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jamie xx – “It’s So Good”

© CPU – Joost Van Hoey

Net nu The xx opnieuw in de studio zit om aan een opvolger van het lauwe I See You uit 2017 te werken, komt knoppendraaier Jamie xx met een nieuwe single op de proppen. De laatste jaren verschenen er mondjesmaat nieuwe nummers van de Britse producer, al dateerde zijn laatste wapenfeitwel alweer van september 2022 toen hij “KILL DEM” op de dansvloer losliet. Een nieuw soloalbum zit er vooralsnog niet aan te komen, maar vandaag loste hij wel nog eens vers materiaal. Op vraag van CHANEL toverde hij een nieuw nummer uit zijn creatieve hersenbol, die de toepasselijke naam “It’s So Good” kreeg.

“It’s So Good” heeft zijn naam niet gestolen, want wat is die nieuwe Jamie xx toch weer een voltreffer. Het nummer klinkt weer grotendeels anders in vergelijking met wat hij ons op pakweg In Colour voorstelde, maar toch voelt het nog volledig als een Jamie xx-nummer. Hoofdzakelijk heeft dat te maken met de manier hoe hij verschillende samples met organische klanken weet te vermengen, een kunstje dat als hij als geen ander weet om te zetten in een cool resultaat. Qua kleur en feel doet “It’s So Good” nog het meeste aan “I Know There’s Gonna Be (Good Times)” denken, maar dan wel met nog meer dancehall-vibes. Heerlijk zomers en zeer verrassend!

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2065 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jamie xx - "Life" (feat. Robyn)

Sinds de bevestiging dat The xx terug in de studio zit er kwam, eiste Jamie xx hoogstpersoonlijk de spotlights helemaal op. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jamie xx - "Treat Each Other Right"

Fans van Jamie xx opgelet, want het muzikale brein achter The xx heeft zopas een bommetje aan nieuws gedropt. De dj en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jamie xx - "Baddy On The Floor" (feat. Honey Dijon)

Wat al een tijdje in de geruchtenmolen zat, werd onlangs ook effectief bevestigd: The xx zit in de studio naar aanleiding van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.