Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Katy Kirby – “Hand In Hand”

© Emma Montesi

Katy Kirby leerden we kennen als een singer-songwriter uit Nashville die bekend staat om haar eigenzinnige en sprankelende indiepop. Haar tweede album Blue Raspberry, dat over een paar weken uitkomt, is vernoemd naar de beste smaak van goedkope tankstation-frisdrank. Kirby verwende ons eerder al met drie singles uit het aankomende album: “Cubic Zirconia”, “Table” en “Party Of The Century”. Vandaag trakteert ze ons op een laatste voorproefje.

“Hand To Hand” is een zachte, troostende mijmering die lijkt te gaan over de nasleep van een verschrikkelijke, dronken ruzie. Kirby schrijft en zingt met strakke precisie, en het nummer heeft de scherpe, goedgemaakte glans van een ouderwets muziekdoosje. Kirby is niet bang is om haar emoties en gedachten te delen met haar luisteraars. De muziek is zowel intiem als universeel, en vindt een balans tussen kwetsbaarheid en kracht. “Hand To Hand” is een prachtige song die de luisteraar meeneemt in de complexe wereld van de liefde.

Na de vier vooruitgeschoven singles kunnen we al stellen dat Blue Raspberry een kleurrijke en smaakvolle verzameling van liedjes zal worden. Een verzameling die de veelzijdigheid en originaliteit van Kirby laten zien. Blue Raspberry verschijnt op 26 januari via ANTI-.

Facebook / Instagram / Website / X (Twitter)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Katy Kirby - Blue Raspberry (★★★★): Bloedmooie ontluikende liefde

In het weelderige landschap van muzikale creaties doemt zelden een album op dat de delicate nuances van menselijke verbinding zo minutieus ontrafelt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Katy Kirby - "Cubic Zirconia"

In de schitterende klanken van de muzikale kosmos manifesteert zich Katy Kirby, een muzikale entiteit die velen reeds in vervoering bracht met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.