Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik & Lexurus – “Adrenaline” (feat. Nu-La)

© CPU – Nathan Dobbelaere

We hadden het niet meer verwacht, maar op de valreep van het nieuwe jaar dropt Andromedik nog even een nieuw nummer. Het is de bekroning van een voorspoedig 2023 voor de Antwerpenaar. Hij scoorde een hitje met zijn “The Feeling”-remix, stond twee keer op de mainstage van Tomorrowland en heeft nog twee uitverkochte Andromedik invites-avonden in Trix in het verschiet, waar hij zijn nieuwe en eerste audiovisuele show zal voorstellen.

Maar eerst nog nieuwe muziek dus, met de Nederlandse Lexurus die we deze zomer al spotten op Rampage Open Air. De twee kennen elkaar al een tijdje, maar tot een samenwerking kwam het tot vandaag nog niet. De single klinkt als een Andromedik- en Lexurus-nummer pur sang; logisch, want hun stijl is erg vergelijkbaar. We komen dan ook niet voor verrassingen te staan bij het luisteren van “Adrenaline”, vermits beide heren uit de Liquicity-school afkomstig zijn en dus al wel enkele jaren thuis zijn in het reilen en zeilen van de drum-‘n-bassproductie. Dat is niet het geval voor Nu-La, die de vocals voor haar rekening neemt en nog maar net haar eerste echte stappen in de dancewereld zette. Toch heeft zij na het bijdragen aan dit nummer vast ook een goed idee van hoe een sterk dnb-nummer in elkaar steekt. Ook al horen we weinig nieuws van beide producers en had dit even goed een Andromedik-nummer van Essence kunnen zijn; de aftel-adrenaline voor nieuwjaar kan beginnen!

Andromedik staat zondag op FCKNYE in Brussels Expo. Ook host hij op 12 en 13 april twee uitverkochte nachten in Trix. Deze zijn sinds gisteren uitverkocht, dus wil je erbij zijn, dan zal je moeten rekenen op TicketSwap.

Andromedik: Facebook / Instagram / Website
Lexurus: Facebook / Instagram
Nu-La: Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Andromedik - Rise (★★★★): Massage voor je trommelvliezen

Ooit vernoemde Andromedik zichzelf naar het Andromeda-sterrenstelsel. Een opmerkelijke naamkeuze, maar wel een die klopt, aangezien de sky echt wel de limit…
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Slay & Sigma - "Kenny"

Een toevallige ontmoeting op de universiteit van Leeds ergens rond 2007 die leidde tot een wereldwijd succesvolle danceact: dat is het verhaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.