FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook Gladiolen komt op de proppen met eerste headliners

© CPU – Nathan Dobbelaere

De festivalaankondigingen volgen elkaar nu in snel tempo op. Kregen we gisteren nog de eerste lading namen voor Pinkpop op ons bord, dan is het vandaag de beurt aan het sympathieke Olens dorpsfestival Gladiolen. Vorig jaar stonden daar Daan, Black Box Revelation, blackwave. en XINK te blinken op de affiche. Voor wie de festivalkriebels al vroeg op het seizoen beginnen jeuken, hebben we slechts één advies; rep je naar Olen 17 en 18 mei.

Bazart heeft de eer om de eerste dag af te sluiten. De band rond Mathieu Terryn staat op 23 december nog in het Sportpaleis, maar zal dus ook volgende zomer te bewonderen zijn op de festivals. Selah Sue mag de honneurs waarnemen op zaterdag. De Leuvense singer-songwriter staat ervoor bekend dat ze zich volledig smijt tijdens haar liveshows. Dus wie nood heeft om de nodige energie-injectie te krijgen, komt best naar Gladiolen midden mei.

Gladiolen gaat door in de dorpskern van Onze-Lieve-Vrouw-Olen op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei. Tickets zijn de te verkrijgen op de website van het festival.

Vrijdag 17 mei: Bazart

Zaterdag 18 mei: Selah Sue

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Unknown Mortal Orchestra, Waxahatchee, Bazart en nog drie nieuwe namen voor Cactusfestival!

We zouden het haast niet voor mogelijk achten, maar Bazart heeft nog nooit eerder op Cactusfestival gestaan. En daar komt binnenkort verandering…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Gladiolen maakt volledige line-up bekend met o.a. DIRK. Compact Disk Dummies en Captain Kaiser!

Nadat het Kempische festival Gladiolen voor editie 2024 al stevig uitpakte met kleppers Bazart, Selah Sue, Pommelien Thijs, Hellmut Lotti Goes Metal…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.