Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky – “Hell In High Heels” (feat. Jazmine Johnson)

© CPU – Nathan Dobbelaere

Veel muziek heeft Netsky de laatste jaren niet meer uitgebracht: de voorbije twee jaar noteerden we enkel twee singles en zijn remix van “Glitter“. En oh ja, de samenwerking “Leave You In The Past“, die twee weken geleden mee verscheen op Lost Frequencies’ nieuwe plaat. Zijn laatste wapenfeit in de vorm van een album dateert dan alweer van 2020, met Second Nature. Die magere stroom aan nieuw materiaal blijkt echter niet noodzakelijk, want de Edegemse producer heeft al genoeg muziek en status om uit te puren. Zo bleef hij de afgelopen weken druk bezig met shows op onder andere Tomorrowland Brasil en een snel uitverkochte thuismatch ten voordele van het UZA en diens onderzoek naar kankerbestrijding.

Met “Hell In High Heels” verschijnt er dus nog eens een nieuwe titel onder ‘Nieuwste release’. Daarvoor schakelde de producer muzikaal groentje Jazmine Johnson in, die het wachten op nieuwe muziek mee de moeite waard maakt. Met haar warme en pakkende stem – die wat aan die van Becky Hill doet denken – neemt ze de rol in van een geliefde die alles voor haar man zou doen. Die omarmende stem is na de piano-intro bijna het enige dat we horen tot aan het nog steeds vocal-gedreven refrein, waarin Netsky inspringt met een getemperde drum-‘n-bassbeat. Een lekker, winters deuntje komt zo uit de studio waaien, met de missie om wat warmte en levendigheid in onze huiskamers te blazen.

Netsky: Facebook / Instagram / Website
Jazmine Johnson: Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te…
Nieuwe singles

Nieuwe single Hybrid Minds & venbee - "If Love Could Have Saved You"

Beiden hadden al een achtergrond in de bassmuziek, maar in 2012 bundelden Matt Lowe en Jeff Crake na enkele samenwerkingen definitief hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Montell2099 - "Need You"

Al aan het begin van zijn carrière versierde Montell2099 een samenwerking met 21 Savage, al was de muzikale stempel van “Hunnid On…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.