Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amelie Lens – “You and Me”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Amelie Lens stopte onlangs de samenwerking met haar management om haar loopbaan volledig in eigen handen te hebben. België’s technoprinses beleeft dezer dagen een kantelmoment in haar leven, want ze last momenteel een break in naar aanleiding van het eerste kindje dat zij en haar partner dj Farrago binnen dit en enkele weken verwelkomen. Lens werkte zich naar de top met releases op haar eigen label Lenske en kende haar internationale doorbraak met “Exhale” in 2016. Die tracktitel verklaart meteen ook de naam van haar label en partyconcept met residents als 999999999, Milo Spykers en Pan-Pot.

Een naam voor het meisje is nog niet bekend, maar het nieuwe nummer werd door de dj-producer uit Vilvoorde alvast “You and Me” gedoopt. Met die aankomende moederrol in het achterhoofd, is de link met de baby al snel gelegd, al is de tekst toch vooral een eerbetoon aan het extatische livegebeuren: ‘We reach for the lasers and embrace the lights / We enter a state of higher consciousness’. De korte track is de afsluiter van haar gelijknamige ep en laat zich kenmerken door een trance-achtige melodie, zelfingesproken vocals en zoals altijd een onherroepelijke energiestoot, die je als bezoeker ongetwijfeld ook zult ervaren tijdens haar aankomende stops in de Benelux.

Je nieuwjaarsnacht al ravend doorbrengen, kan je op de beats van Amelie Lens tijdens FCKNYE in Brussels Expo of op Free Your Mind x Rave Rebels NYE in de Rotterdamse Ahoy. In februari zakt de Belgische dj af naar Antwerpen voor twee EXHALE-nachten in de Waagnatie.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

James Blake, Bicep, Netsky, Nia Archives en meer bij de eerste namen van Dour 2024!

Maandag startte de voorverkoop van Dour en dat kon alleen maar betekenen dat er ook een eerste lading namen zat aan te…
LiveRecensies

Voodoo Village 2023: Verdwalen en verenigen in muzikale mist

Op de grootste muziekbijeenkomsten moeten we midden september al nostalgisch terugkijken, maar helemaal uitgebloeid is de festivalzomer zeker nog niet. Aan het…
LiveRecensies

Vaag Outdoor 2023: Aarde, geen water, lucht en vuur

Een keer per jaar kruipen de Antwerpse techno- en houseliefhebbers uit de duistere, vochtige en bonkende kelder van Club Vaag om hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.