Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Amelie Lens – “You and Me”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Amelie Lens stopte onlangs de samenwerking met haar management om haar loopbaan volledig in eigen handen te hebben. België’s technoprinses beleeft dezer dagen een kantelmoment in haar leven, want ze last momenteel een break in naar aanleiding van het eerste kindje dat zij en haar partner dj Farrago binnen dit en enkele weken verwelkomen. Lens werkte zich naar de top met releases op haar eigen label Lenske en kende haar internationale doorbraak met “Exhale” in 2016. Die tracktitel verklaart meteen ook de naam van haar label en partyconcept met residents als 999999999, Milo Spykers en Pan-Pot.

Een naam voor het meisje is nog niet bekend, maar het nieuwe nummer werd door de dj-producer uit Vilvoorde alvast “You and Me” gedoopt. Met die aankomende moederrol in het achterhoofd, is de link met de baby al snel gelegd, al is de tekst toch vooral een eerbetoon aan het extatische livegebeuren: ‘We reach for the lasers and embrace the lights / We enter a state of higher consciousness’. De korte track is de afsluiter van haar gelijknamige ep en laat zich kenmerken door een trance-achtige melodie, zelfingesproken vocals en zoals altijd een onherroepelijke energiestoot, die je als bezoeker ongetwijfeld ook zult ervaren tijdens haar aankomende stops in de Benelux.

Je nieuwjaarsnacht al ravend doorbrengen, kan je op de beats van Amelie Lens tijdens FCKNYE in Brussels Expo of op Free Your Mind x Rave Rebels NYE in de Rotterdamse Ahoy. In februari zakt de Belgische dj af naar Antwerpen voor twee EXHALE-nachten in de Waagnatie.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TRYM & Sofiane Pamart - "Shadow of Tears"

De jaren die TRYM al actief bezig is met het maken van muziek kunnen we niet meer op een hand tellen. Het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Will Sparks - "Light"

De jaren 2013-2015 worden weleens omschreven als de gouden periode van de EDM/Bigroom. Met hits als “Ah Yeah So What” maakte de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte de Witte - "Roar"

Een lange tijd werd techno door de grote meute gezien als iets marginaal undergrounds. Die tijden zijn echter voorbij, want het genre…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.