Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik – “With You”

© CPU – Nathan Dobbelaere

In het legertje van drum-‘n-bassproducers die hun genre terug populair maken, mag sensatie Andromedik zich gerust de titel van generaal toe-eigenen. De 25-jarige Belg is bezig aan een fikse opmars en werd opgepikt door Tomorrowland. Als een van de enige Belgen mocht hij al achter de decks van de mainstage van dat festival plaatsnemen – een plek waar zijn melodische, opwindende sound perfect tot zijn recht komt. Nummers als “Forever”, zijn “The Feeling”-remix en onlangs nog een remix voor Alesso en John Newman doen zowel festival- als clubbezoekers meezingen. Dat zal ook straks weer het geval zijn, want de Edegemnaar host vannacht zijn eigen Andromedik Invites-event als onderdeel van Full Circle in Club Vaag.

Daarvoor heeft hij naar eigen zeggen iets speciaals voorbereid; iets om naar uit te kijken voor de fans dus. Maar er is meer: Na “Better With You”, komt vandaag “With You” uit. Het is de eerste track van zijn nieuwe ep, die volgend jaar in april het levenslicht zal zien. Voor die leadsingle deed hij beroep op de meeslepende vocalen van de Britse zangeres Poppy Baskcomb, die ook al vocalen inzong voor Meduza, Dimension en Tiësto. We horen Andromedik zoals we hem kennen, met verfijnde drum-‘n-bass die zo een plekje op de radio verdient. De vocals van Baskcomb zorgen voor iets aanstekelijk, terwijl de euforische drops het dopaminegehalte in ons brein flink doen stijgen. Zo drukt de jonge Belg zijn stempel weer wat meer op de scene met een Andromedik-kindje pur sang dat toch weer genoeg verschilt in DNA om verfrissend te zijn.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Murdock: 'Door de keihard evoluerende techniek kunnen we de Rampage-bezoekers elk jaar opnieuw omverblazen'

Het jaar is nog niet eens zo ver gevorderd, maar voor dj-producer en Rampage-oprichter Murdock moet er al heel wat mislopen opdat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik & Grafix - "Comedown"

Als we stellen dat Andromedik in een productieve periode vertoeft, zijn we zeker niet aan het overdrijven. Vlak voor nieuwjaar loste de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Primate & Sashi - "Together"

In België blijft jump up het meest geliefde genre binnen de drum-‘n-bass, tenminste als we de events mogen geloven. Elke week kan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.