Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single EMILINE – “Pockets”

Wie tijdens de zomer van 2022 Zomerhit op VRT 1 volgde, heeft EMILINE misschien al zien passeren. Ze mocht daar met “Brain” voor de titel en zette ze zichzelf op de kaart als een veelbelovend talent. Met een poppy imago en een groeiend oeuvre aan licht verteerbare liedjes, heeft EMILINE de basis gelegd voor een veelbelovende carrière. Haar muzikale reis lijkt nog maar net begonnen en de kiempjes van haar succes worden zorgvuldig geplant. Het nieuwe “Poppy” ligt in lijn met haar eerdere singles en ook met dit lied zal ze zonder twijfel zieltjes winnen.

Het nummer wordt gekenmerkt door zacht pianospel, subtiele percussie en haar stralende stem, die als een warme bries door de muziek waait. EMILINE’s vocale bereik varieert van hoge tonen tot lagere noten, wat bijdraagt aan de rijke harmonie van het nummer. Als luisteraar worden we moeiteloos meegenomen in de rustgevende sfeer van het lied, en het blijft boeiend zonder ooit in monotonie te vervallen. De getalenteerde artieste uit Beveren slaagt erin om “Poppy” interessant te houden door voldoende variatie en subtiliteit in haar muziek aan te brengen. Het korte, maar krachtige lied is een waardevolle toevoeging aan haar groeiende collectie popnummers. EMILINE blijft gestaag bouwen aan haar weg naar succes en hier bewijst ze nogmaals haar potentieel.

Facebook / Instagram

 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

140 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

JOHAN - The Great Vacation (★★★★): Na elke draaibeurt beter

Bij de platenmaatschappij van de Nederlandse band JOHAN werd diep gezucht als we vroegen naar de voortgang van een nieuw album. Daar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hovvdy - "Portrait"

Nadat billboard for my feelings vorig jaar verscheen, bleef het even stil rond Hovvdy. Tot vorige maand: toen liet het Amerikaanse duo…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Klittens – "Atlas"

Na “Universal Experience” krijgen we alweer nieuwe muziek van de Amsterdamse girlband. “Atlas” brengt meteen ook de aankondiging van een nieuwe ep met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.