Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single EMILINE – “Brain”

In België wemelt het van interessante popartiesten die zichzelf aan het lanceren zijn en met grote stappen werken aan hun grote doorbraak. In februari ontdekten we EMILINE en vielen we meteen voor haar charmante single “Don’t Really Really Care“, welk meteen ook door de radio opgepikt werd. Naast het maken van muziek, is de jonge zangeres actief als make-upartiest en laat ze op haar sociale media zien welke ongelofelijke looks ze kan bedenken, maar ook muzikaal heeft de opkomende artiest heel wat in haar mars.

EMILINE heeft haar geluid gevonden en klinkt op haar nieuwe single “Brain” opnieuw heel vrolijk en dansbaar. Stilzitten zit er niet in eens je haar nieuwe nummer opzet en je krijgt al meteen een goed beeld van waar ze als artiest voor wilt staan. In “Brain” heeft ze het over een onverwachte crush op iemand waarop je normaal niet zou vallen, maar je toch intrigeert door hun unieke blik op de wereld. We kunnen bij deze dus kleur bekennen: we hebben een crush op EMILINE haar vrolijke popmuziek en kijken er dus naar uit om nog nieuwe nummers van haar te ontdekken. “Brain” opzetten is een absolute no brainer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single EMILINE – “Pockets”

Wie tijdens de zomer van 2022 Zomerhit op VRT 1 volgde, heeft EMILINE misschien al zien passeren. Ze mocht daar met “Brain”…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single EMILINE - "La La Lie"

Elk jaar organiseren we met Dansende Beren ons Showcasefestival. Een avond waarop we enkele artiesten waarvan we denken dat ze een beloftevolle…
FeaturesInterviews

Maak kennis met EMILINE: 'Al wie komt, krijgt een primeur te horen!'

We hebben er lang op gewacht, maar op donderdag 6 oktober vindt er eindelijk nog eens een Dansende Beren Showcase plaats. Voor deze editie trekken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.