Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gustaph – “Already Know”

‘I’ll carry on, and it’s all because of you’, hoorden we Stef Caers – beter bekend als Gustaph – dit jaar meer dan regelmatig zingen. Voorzien van een hoed en een roze outfit à la Sandra Kim veroverde hij daarmee niet alleen onze harten, maar ook een welverdiende zevende plaats op het Eurovisiesongfestival. Omdat Gustaph met “Because of You” een ode bracht aan alle personen die volledig zichzelf durven zijn, groeide hij bij velen uit tot een nationale held. Na een stille periode laat hij nu opnieuw van zich horen met het krachtige “Already Know”.

Op een achtergrond van opgewekte pianoklanken neemt Gustaph ons mee naar een wereld waarin we onvoorwaardelijk onszelf kunnen zijn. Door de plotse beat die hij toevoegt, krijgt het geheel iets house-achtig, maar wie aandachtig luistert, voelt naast het dansbare ook de tristesse die doorheen het nummer vervlochten is. Deze combinatie zorgt ervoor dat de single zich razendsnel aan je geheugen vastklampt en niet makkelijk loslaat. Ook al blijft de sfeer ongeveer hetzelfde als in “Because of You“, toch bewijst Gustaph dat hij in staat is een nummer te schrijven dat opnieuw kan uitgroeien tot een hit.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL & Gustaph - "Vernissage"

Gustaph is zonder twijfel een van dé Belgen van het afgelopen jaar dankzij zijn fantastische prestatie en leuke hoed op het Eurovisiesongfestival….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.