Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mia Wray – “Tell Her”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Supporting act zijn voor grotere artiesten biedt veel mogelijkheden. Het kan gebeuren dat je er helemaal niets van vindt, maar het kan even goed zijn dat je er jouw nieuwe favoriete artiest ontdekt. Australische zangeres Mia Wray kon op die manier groter succes boeken in het Europese continent door op tour te gaan met Brits popprinsesje Maisie Peters. Daar overtuigde ze de uitverkochte zalen van haar kunnen met een mengeling van pop, soul, indie en folk. Met nog geen album op haar naam, maar wel een resem aan fijne singletjes komt daar nu een vervolg aan met haar nieuwste “Tell Her”.

We zijn allemaal wel gekend met het feit dat als we iets voelen voor iemand, we dat beter vertellen dan voor onszelf te houden. En dat is wat Mia Wray ook doet op haar single “Tell Her” en hiervoor schakelde ze de hulp in van Britse singer-songwriter Gabrielle Aplin. Het nummer gaat over het feit dat ze een boontje heeft op een meisje en in plaats van haar dat vlakuit te vertellen, besloot ze er maar een lied over te maken. Met een licht drumbeatje start de Australische dan ook aan haar betoog en verhaalt ze wat ze met haar crush wil doen. Geen grote explosies op “Tell Her”, maar de synths en gitaarlijntje in de refreinen laten het geheel fijn en vlot klinken, waardoor we al snel besluiten om mee te wiegen op de muziek. De nieuwste single past perfect in het groeiende oeuvre van de zangeres en past bijgevolg perfect in iedereens cliché romcom-playlist.

Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

136 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Maisie Peters @ Trix (Zaal): Een avond vol hartgebroken zieltjes

Op haar 22 jaar mag de Britse singer-songwriter Maisie Peters al mooie dingen afvinken op haar to do-lijst. Haar debuutalbum You Signed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.